ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Host απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων διαφόρων ειδικοτήτων, επιτυχημένους στους τομείς εξειδίκευσής τους.  Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στις βραχυχρόνιες κρατήσεις, εμπειρία που έχει αποκτηθεί από την εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών της, μιας και όλοι έχουν υπάρξει οικοδεσπότες Airbnb.

Η εμπειρία αυτή σε συνδυασμό με την συνέργεια που έχουμε επιτύχει με τομείς όπως οι τουριστικές υπηρεσίες με το Streetwisers, οι αυτόνομες κρατήσεις με το Home Rentals και οι υπηρεσίες διαδικτύου με την Accrue Media, καθιστούν την Host μία πλατφόρμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ένα σταθμό με πολλούς προορισμούς.

Διαχείριση Airbnb ακινήτων

Διαχείριση Βραχυπρόθεσμών Ενοικιάσεων

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να ακούσουμε από ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και αγαπούν το χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Επικοινωνήστε μαζί μας από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Σκοπός μας είναι να διευρύνουμε το δίκτυο μας, έτσι ώστε να καλύψει σταδιακά όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Αν έχετε ένα βιογραφικό σε ξεχωριστό αρχείο παρακαλούμε ανεβάστε το εδώ
Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου) και το άρθρο 7 αυτού παρέχετε ρητά τη συγκατάθεση σας μέσω του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου στη λήψη πληροφοριών - προσωπικών δεδομένων σας (συμπεριλαμβανομένων και του email) που αφορούν το σκοπό της επικοινωνίας ή της συνεργασίας σας με την ιστοσελίδα. Ρητά μπορείτε οποτεδήποτε να ζητήσετε την ανάκληση και διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από το αρχείο μας.